Dakdekker in regio Voorburg

Heeft u direct een professionele dakdekker in Voorburg nodig? Dan bent u bij Lausberg zeker aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijk de specialist op het gebied van dakwerkzaamheden bij onderhoud, vervanging, renovatie en restauratie. Wij hebben dan ook al vele mensen met tevredenheid kunnen helpen met hun dak.

Naast dat wij uw dakdekker in regio Voorburg zijn, kunt u bij ons ook terecht voor werkzaamheden op het gebied van sanitair, riolering, verwarming en gas & water. Bij al onze werkzaamheden bent u verzekerd van:

  • Wij werken uitsluitend met top kwaliteit materialen;
  • Altijd scherpe tarieven voor al uw dakwerk;
  • U kunt bij ons altijd goede service verwachten;
  • Standaard garantie op al onze diensten.

Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden als uw dakdekker in regio Voorburg? Neem dan even contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 070 – 325 99 16. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u contact opnemen met ons voor het aanvragen van een prijsopgave.

Onze dakdekker in regio Voorburg, Lausberg, is gevestigd aan Thorbeckelaan 226 in Den Haag.

Kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in de vaandel bij onze dakdekker inĀ  Voorburg

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Lausberg hoog in de vaandel. Niet alleen tijdens het uitvoeren van een project als uw dakdekker in regio Voorburg, maar ook voor en na de werkzaamheden kunt u bij ons altijd een goede service verwachten. Als uw dakdekker in regio Voorburg kunnen wij verschillende werkzaamheden uitvoeren voor uw dak. Werkzaamheden als professioneel onderhoud, renovatie en volledig vernieuwen van:

  • platte daken;
  • dakkapellen;
  • lood- en zinkwerk;
  • schoorstenen.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze dakdekker? Vraag dan direct een gratis prijsopgave op! Onze dakdekker is onder andere actief in Den Haag, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk. Bel direct naar 070 – 325 99 16. Onze medewerkers staan u graag ter woord.

[top]